Middag på Pincho nation

I søndags mødtes Mie og jeg inde i København, da vi skulle ind og spise på Pincho Nation. Vi havde oprindeligt snakket om at tag på bakken, men vejret var så usikkert og vi har længe snakket om at vi vil prøve Pincho Nation, så vi ente med dem. Pincho Nation har en virkelig hyggelig stemning, og deres resultant er virkelig smart for alt forgår via deres app. Så man bestiller og betaler vi den, og når ens mad er klar, så kommer det også frem på appen. Det var så nemt, og dejligt i forhold til Corona.

Hos dem får man små retter, og de forslår selv at man bestiller 5-6 retter per person, men Mie og jeg bestilte 4 hver, så vi også der også var plads til dessert. Både deres drinks og mad var virkelig lækkert, og der er super hyggeligt der inde, så det bliver bestemt ikke sidste gang at vi er der! Har i spist der?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *