Sommerhusferie i Gilleleje

I sidste uge var min familie og jeg på ferie i Gilleleje/Smidstrup. Min mor havde lejet et sommerhus i Smidstrup, og sommerhuset var perfekt til vores familie. Smidstrup ligger lige ude for Gilleleje, så vi var dagligt inde i byen, for at handle eller gå en tur ved haven. Min mormor og morfar har boet mange år af min barndom i Gilleleje, og jeg har nærmest ikke været der siden de flyttede fra byen, så det var helt nostalgisk, at komme tilbage og genopleve alle sine barndoms minder. Jeg holdt også min fødselsdag der oppe, hvor vi fir dar starte dagen med morgenbadning på stranden. Brr det var koldt, men så skøn at start dagen! Rasten af familien kom til frokost, hvor vi sad uden for og grillede. Det sådan en hyggelig dag og dejlig ferie!

I morgen tager jeg afsted igen, da jeg skal til en forlænget weekend på Bornholm. Hvad laver i her sommerdagene?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *