Turen går til: Bornholm

I uge 30, få dage efter min sommerhus ferie med familien, tog min lillsøster, hendes kæreste og jeg på en forlænget weekend til Bornholm. Vi var faktisk lidt sent ude og bestille turen, men vi fik heldigvis både et sted at bo og billetter til færgen. Min far havde fundet et hus via Airbnb, der lå i byen Årsballe. Årsballe by er 1 lå mærmst midt på Bornholm. Så det tog os ingen tid at komme hen til de ting vi gerne vil se, hvilket var utroligt lækkert! Selve huset var et fint hus, der havde en smuk natur omkring sig. Vi havde kun 1 salen, og måtte låne wc samt køkken, men ejen tog hjem til sin ven i al den tid var der, så vi havde huset helt for os selv og det var ret rart, for så vi blandt andet lave det mad som vi ville.

Det er ikke første gang at jeg er Bornholm, men det er mange år siden, hvis man ser bort for den ene dag, hvor jeg der over til Folkemødet. og det var også mange år siden at de andre havde været der, så vi glædet os alle sammen til at komme tilbage til øen. I forhold til vejret var vi ret heldige med det i forhold det det vejr vi ellers har haft i den her sommer. Der var en dag, hvor det regnede og det benyttede vi med at se sommerfuleparken, som er et utroligt smukt sted, med masser af smukke sommerfugle. De andre dage havde vi ret fint vejr, spcelt om lørdagen, hvor vi kunne side uden for og spise forkost. Da vi havde vi skrevet en hel liste over de vi gerne vil se, ud af dem vi set Helligdomsklipperne, Opalsøen, Sommerfulgparken og Rokkestenen, Samt alle de hyggelige byer som Svaneke, Gudhjem Sandvig m.m Vi fik slet ikke set alle de ting vi vil og vi havde sådan nogle hyggelige dage på Bornhom, så det bliver helt klart ikke sidste gang at vi holder ferie på øen.

Hvor har i hold ferie i år?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *